lauantai 1. joulukuuta 2012

Joululahjaideoita iHerbistä

Suomalaisten suosiossa oleva yli 15 vuotta netissä toiminut luotettava amerikkalainen nettikauppa iHerb.com on huippu vaihtoehto toisenlaisille joululahjoille.

Mitä joululahjaksi?


Yleisesti ottaen käyttötavara jota ihmiset muutenkin hankkisivat ja käyttäisivät on huippu joululahja, sellaisessa ei voi mennä pahemmin väärään. Ostaessa vaatteita yms. voi pahemman kerran mennä väärään.

Listaan seuraavassa joululahjaideoita sekä naisille, miehille että lapsille:


Naiselle vaatteita joululahjaksi? Riskipeliä... Mutta sen sijaan voiko nainen olla tykkäämättä mielenkiintoisesta seksikkään tuoksuisesta luontaisesta shampoosta?

Naisia varmasti kiinnostaa(miksei miehiäkin) luomusuklaa Dark Coconut Toffee maulla.

Jojobaöljy on myös joka naiselle varmasti mieluisa yllätys! Jojoba oil is becoming recognized as the 'cosmetic oil of the century', and 'nature's wrinkle fighter'. Kuka nainen sanoisi tälle ei? Täältä löydät pari jojobaöljysuositusta.

Mies varmasti kiinnostuu mausteisen vaalean rommin tuoksuisesta luonnollisesta aftershave partavedestä.


Pettämättömän hyvä lahja kuitenkin on huippulaatuiset seksikkäät saippuapalat. Suosikkejani ovat:

Aknea Vastaan Taisteleva, Puhdistava & Parantava Afrikkalainen Musta Saippua
Mango Butter Soap, Shea & Cocoa Butters With Honey & Cornmeal

Lisää loistavia vaihtoehtoja iHerbin kategoriasta: Nubian Heritage


Mahdollisimman luonnolliset, kemikaalittomat, luomut ja alumiinittomat deodorantit on mahtava lahja kemikaalittomasta elämästä tietoisille. Muutamia suosituksia:

-Weledan tuote ainakin on näistä täysin alumiini vapaa deodorantti. Crystal deodorant stonet on tehty potassium alum aineesta, joka on oikeastaan alumiinia. Mutta ei mitään teollisuusjäte alumiinia jota normaaleissa deodoranteissa käytetään. Potassium alum on luonnossa esiintyvää tuhansia vuosia mm. Kiinalaisessa lääketieteessä käytettyä ainetta. Joten periaatteessa nämä ei ole alumiinivapaita deodorantteja vaikka niin sanotaan. Mutta ne on jokatapauksessa miljoona kertaa parempia kuin normaali alumiini antiperspirantti deodorantti. Voit lukea lisää mm. täältä. Aluminum chlorohydrate on se jota meidän pitää vältellä, se matkii estrogeenia kehossamme ja saa hormonitasot sekaisin. Potassium alum molekyylit ovat liian suuria imeytyäkseen ihmiskehoon, joten potassium alum pidetään turvallisena ja se ei aiheuta mitään syöpiä kuten "normaalit" deodorantit.

***En suosittele enää näitä Stone/Crystal deodorantteja, koska ne kuitenkin sisältää alumiinia jossain muodossa(alumiini on myrkky joka ei kuulu ihmiskehoon)... Lue tämä ensin ja tee oma päätös niiden käyttämisestä.

***Thai Deodorant Stone, Pure & Natural, Crystal Deodorant Stone
***Thai Deodorant Stone, Deodorant Roll-On
Weleda, Citrus Deodorant
Real Purity, Deodorant, Holistic Formula


Talvella pakkasen puremien kuivien huulien avuksi tämä on loistava: huulirasva jonka ainoa ainesosa on kaakaovoi, Cocoa butter (theobroma cacao). Cococare, 100% Cocoa Butter, The Yellow Stick, omasta mielestäni paras huulirasva löytö koskaan. Monikäyttöinen, koko kropalle. Tällä "kaakaovoi tikulla" voit helposti hieroa kaakaovoita mihin tahansa kohtaan haluat. Luonnollinen ja yksi parhaista ravitsevista asioista ihon terveydelle. Hinta reilu 1 dollari - suosittelen kaikkia lisäämään tämän iHerb tilaukseen.

Tongue cleaner eli kielenpuhdistaja on yksi hyvä vaihtoehto kaikille. Puhdistaa kielen täydellisesti kaikesta moskasta, kielen epäpuhtaus on suurin vaikuttaja pahanhajuiseen hengitykseen ja tämä tekeekin käytännöllisen joululahjan. Kaikilla on ahdistuneisuus ja huoli omasta hengityksestään - kielenpuhdistaja käytössä ei enää ole sitä pelkoa. Käytännöllinen lahja josta kaikki pitää. Ja vaikka et lahjaksi hankkisi tätä, niin hanki edes itsellesi. Omakohtainen kokemus metallisesta kielenpuhdistajasta on se, että pahanhajuinen hengitys on historiaa.


Jos sinä tai tyttäresi tykkää maalailla kynsiään niin anna hänelle geelikynsisetti lahjaksi.

Onko tuntemasi mies/nainen luontaistuotteista kiinnostunut? Laadukas goji-marja pussi kiinnostaa varmasti, eikä nämä ole mitä tahansa gojimarjoja vaan hyvin todennäköisesti maailman laadukkaimpia gojimarjoja.

Kahvi ihmiselle lahjaksi CafeCeps kahvi on positiivinen yllätys. Cafeceps kahvissa yhdistyy kolme asiaa LUOMU KAHVI + REISHI + CORDYCEPS lääkinnälliset sienet. Talveksi yksi parhaista immuunijärjestelmää tukevista komboista.


Sriracha, Hot Chili Sauce kastike on oma lempparini mitä tulee ruuan maustamiseen. Jos tiedät jonkun joka tykkää mausteisesta ruuasta, niin osta hänelle tämä, käytännöllisempää lahjaa saa hakea. Hinta puolen litran purnukasta on niin yllättävän pieni, ettet saisi tuolla summalla yhtikäs mitään paikallisesta kahvilastasi mutta käyttöiloa pitkäksi aikaa.


Ja miehet diggaa varmasti villasukkien sijaan esim. kreatiini lisäravinteesta(markkinoiden paras, toimivin kreatiini sekä samalla halvin!) jolla saa lisäenergiaa sekä potkua treeniin ja ennenkaikkea huomattavaa massan kasvua. Huom. kaikki painonkasvattelijat: tällä kreatiinilla sai ensimmäisellä käyttöviikolla kuulemma 4,5kiloa painoa lisää... Joten jos joku kärsii "kynäniska" syndroomasta, niin eikun hankkimaan tätä.



Ja voiko kuntoileva mies olla tykkäämättä yhdestä maailman parhaasta proteiini shaker pullosta? BPA-kemikaali vapaa mahtava tuote, normaaleista proteeini shakereista poiketen tässä on sisällä metallinen pallo jonka myötä ei enää tule paakkuisia proteiinisekoituksia.

Kaikkihan meistä haluaa aloittaa uuden vuoden terveellisimmissä merkeissä, joten maailman yksi parhaimmista multivitamiineista pistää vauhtia/energiaa vuoden alkuun ja estää sairastumista, aiothan käydä uudenvuodenlupaukseksi enemmän salilla, joten et halua sairastua pahimman talven aikaan.


Pienille lapsille namia mansikan makuisista jugurttikarkeista. Huomaa tämä karkkipussi on aivan luonnollinen, luomua, lisäaineetonta, kemikaalitonta ja jopa terveellistä ja sisältää probiootteja. Suorastaan täydellistä namia lapsille ja miksei aikuisillekkin.

iHerbistä saa myös jopa Suomalaista Panda lakritsia! Suomalaista luonnollista lakritsaa, hinta ja paino ei ole paha jos haluaa tilata paljonkin kerralla. Katso Panda lakritsi kategoria, tarjonnassa on monta erilaista mielenkiintoista laku makua.

Ja tietenkin, mielenkiintoiset suklaalevyt on lahja jolla ei voi ikinä mennä harhaan. Näissä suklaalevyissä tulee mukana rakkausruno, joka on aina romanttinen asia lahjan mukana. Sanoisin, että tyttöystävälle parempi ja muistettavampi lahja kuin joku kallis mitäänsanomaton koru. Kuka nainen saa nykypäivänä rakkausrunoja...? Ja vieläpä vanhanaikaisesti paperilla! En minä ainakaan. Mies, erotu joukosta, ja sinut muistetaan aina. Kukaan nainen ei voi unohtaa sinua, kun annat herkullisen suklaalevyn rakkausrunolla.




Huippuhyvät teet on aina myös mainio lahja, kenelle tahansa! Suosittelen seuraavia, hyvin erikoisia joihin suurin osa todennäköisesti ei ole törmännyt, haluathan antaa uniikin lahjan:

Spring Dragon Longevity Tea
St. Dalfour Golden Mango Green Tea -syitä hankkia tämä mango vihreä tee [1] [2]
Kava Tea Stress Relief
Rosehip Hibiscus -lue lisää Hibiscus teestä
Egyptian Licorice Mint

Onko tuttusi teen ystävä? Anna hänelle vaikka kaikki nuo 5 lahjaksi, ihastuttavampi lahja kuin villasukat saati geneerinen suklaarasia/viinipullo :)



Joululahjaideat tiivistettynä


Naiselle:
Jojobaöljy / seksikäs suihkusaippua
Afrikkalainen musta saippua
Kaakaovoi huulirasva / kielenpuhdistaja
Chocolove suklaata
Organic Chocolate, Dark Coconut Toffee

Miehelle:
Luonnollinen mausteisen vaalean rommin tuoksuinen aftershave partavesi
Kielenpuhdistaja
CafeCeps kahvi
Maca Velvet -testot taivaisiin
Organic Chocolate, Dark Coconut Toffee

Perheen pienimmille/lapsille:
Luonnolliset mansikan makuiset jugurttikarkit
Chocolove suklaalevy -kategoriasta pari suklaalevyä
Luomu nallekarkit jotka on pimpattu c-vitamiinilla, 1 annos sisältää päivän c-vit tarpeen
Aloittelevalle kynsienlakkaajalle 3 eri väriä pakkaus -luonnollinen/hajuton/myrkytön


Ulkomaisista nettikaupoista tilaaminen nyt ja vuonna 2013


Kannattaa laittaa iHerb paketit nopeasti tulemaan, viimeisimmässä tilauksessani joka saapui 26.11.2012, meni 13 päivää. Normaali iHerb toimitusaika Suomeen on 7-14 päivää.

Nyt on myös viimeinen aika tilata ulkomailta halpoja tuotteita enemmän, ennen Suomen ALV muutosta joka tulee voimaan 2013 alusta.

Nyt voit tilata vielä arvonlisäverovapaasti rajoilla:
-yleinen alv 43,40 euroa (kosmetiikka, voiteet tai esim paistinpannu yms)
-elintarvikkeet ja ravintolisät 76,90 euroa

Ensivuonna rajat ovat:
-yleinen alv 20,8 euroa (kosmetiikka, voiteet tai esim paistinpannu yms)
-elintarvikkeet ja ravintolisät 35,7 euroa

Huomaa, saat iHerbistä ilmaisen rahdin yli $40 tilauksilla Global Mail by DHL rahdilla. Tämä rahti on tarjolla tilauksille jotka ovat hinnaltaan alle $80 ja painoltaan alle 4lbs(1814 grams), painon näkee ostoskorissa. Ilmainen rahti tarjous loppuu vuoden 2012 loppuun mennessä.

Jos olet iHerbin ensitilaaja niin saat $10 alennuksen loppuhintaan.

Lisää iHerb tilaus ohjeita, ideoita ja suosituksia alla olevista postauksista:

iHerb Suositukset

Mitä tilasin iHerbistä?


Hyvää joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.