keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Maca - Pyöreämpi peppu ja isommat rinnat macalla? Ihmejuuri jaksaa yllättää hyödyillään

Maca ilmiö on ilmiöistä uusin: rintojen ja pepunkasvatus legendaarisella "superfoodilla"?

Miljoonat ja miljoonat naiset ympäri maailmaa ovat rakastuneet macaan. Eikä vain sen takia, että maca tuo hormonitasapainoa(jonka myötä laihtuu automaattisesti) ja vähentää PMS oireita... (PMS oireet on muutenkin modernin maailman sivutuote, tästä lisää postauksen lopussa)

Macajuuri voi myös kasvattaa suuremmat rinnat ja muokata pepun pyöreämmäksi. Macan sanotaan tekevän naiselle sen halutun "täydellisen tiimalasivartalon".

Latinonaisilla onkin yleensä paremmat muodot ja esim. etelä-amerikassa, Brasiliassa, maca on yleinen paikallinen ruoka eikä niinkään mikään mystinen "superfood" jota vain jotkut hipit käyttävät. Tunnetusti brasilialaisilla naisilla on seksikkäimmät muodot ja planeetan parhaiten muodostuneet takapuolet, luontaisesti.

Muissa maissa ihmiset ihannoi brasilialaisia peppuja niin paljon, että pakaraimplantit ovat jo arkipäivää.. Mutta miksi valita tämä tie kun voit noudattaa samaa "salaisuutta" jolla brasilialaiset saavat muotonsa luontaisesti?

Brasilia on myös yksi suurimmista macan tuotantomaista, joten siellä sitä menee.

Voiko maca siis olla se "taikapilleri" jolla naiset tulevat kurvikkaammiksi ja seksikkään muodokkaaksi - jokaisen miehen päiväuneksi?

Kenties... Nykyinen maca ilmiö itseasiassa antaa tästä erittäin vahvoja todisteita.

Hyvän pepun omistaminen onkin lähes jokaisen naisen itsetunto ongelma... Miehet haluavat isoja JLo ja Kim Kardashian-tyylisiä peppuja... Naiset kyykkää saleilla peppujaan suuremmaksi...

Jennifer Lopez ja maailmankuulu peppu

Kuinka muodostaa lättäpepusta pyöreä - juuri sellainen jota olet nähnyt netissä ja joillain naisilla? Tiedäthän jonkun tuttusi, jolla on peppu kuin JLolla, jota kaikki miehet ja myös naiset kuolaavat...

Kuinka saisit sellaisen pepun - käymättä plastiikkakirurgilla tai ottamatta vaarallisia injektioita pakaroihisi?

Macajuuri voi olla avain tähän. Tämä maca pepunkasvatus ilmiö onkin tehnyt macasta oikean supertähden, ja hyvä niin, koska onhan kyseessä yksi hyödyllisimmistä "superfoodeista" mitä maa päällään kantaa.

Maca Root: Women Need to Hear About This Amazing Super Food! Use Maca Root to Balance Hormones and Even Increase Breast Size and Get Curvy Butt

Itseasiassa kuulin macan peppua ja rintoja kasvattavasta ilmiöstä jo pari vuotta sitten kun katsoin jonkun Youtube videon jossa nainen puhui macan tekevän pyöreämmän pepun ja tämän myötä kaikki naiset olivatkin oikein juosseet ostamaan macaa kaupoista ja monilla olikin ollut positiivisia tuloksia.

Unohdin koko asian mutta muistin asian jälleen lukiessani ylläolevan artikkelin. Pepun ja rintojen kasvatus macalla onkin jo ilmiö naisten keskuudessa, oletko jäänyt ilmiöstä paitsi?

Olenkin aina miettinyt, että miksi joillain naisilla ei tule minkäänlaista pömppömahaa ja kädet ovat ohuen naiselliset mutta silti löytyy pyöreä peppu, isot rinnat ja muodokas lantio...? Ja miksi jotkut naiset taas ovat päinvastaisia? Miksi joillain on lättäpeppu, ei ole rintoja mutta on maha-alueen lihavuutta ja läskit pakkautuu käsiin?

Kuinka maca auttaa saavuttamaan pyöreämmän pepun ja isommat rinnat?


Yleisimmät kokemukset macan käytöstä naisilla on, että macan käytön myötä paino tai rasva on alkanut menemään eri paikkoihin. Vatsamakkaroiden ja käsiläskien sijaan rasva onkin mennyt rintoihin, pakaroihin, lantiolle ja reisille ja täten muokannut sen halutun tiimalasivartalon.

Hormonituotanto määrittelee suuresti sen miten kehonrasva jakautuu, ja macan alkaloidit auttaa ihmistä tuottamaan enemmän hormoneita.

Eli eikun hankkimaan macaa ja salille kyykkäämään ja maastavetämään ja sitten reportoimaan pepun kasvamisesta! :)

Ei, en siis väitä että macaa syömällä ja katsomalla TV:tä muutut brasilialaiseksi kaunottareksi. Brasilialaiset ovat koko maailman treenaushulluin kansa, naiset treenaa saleilla kuin mielipuolet ja syö superfoodeja kuten macaa - ja se näkyy seksikkään muodokkaana kehona. No mutta tämähän on kauhean pinnallista? Joku voi kysyä.. Se on ennemminkin biologiaa. Terveys on seksikästä ja haluttua.

Salaisuus tai taikapilleri kysymykseen "miten saada hyvä perse?" on edelleen yllätys yllätys treenaus, mutta maca voi huomattavasti auttaa matkalla pyöreämpään peppuun!

Eli eniten kuitenkin motivoin ihmisiä alkamaan treenaamaan, tule tänne takaisin myöhemmin ja katso nämä pari treeni esimerkkiä kuinka saada pyöreämpi peppu: Maastaveto ja kyykkytreenit pepun kasvattamiseen - tuollainen peppu sinullakin voi pian olla, se on vain kiinni siitä aiotko toimia nyt.

Kesäänhän on nyt todella, todella lyhyt aika! Pyöreämpi peppu kesäksi uimarannoille on vielä aikaa hankkia.

Mutta otetaanpa katsaus macan hyötyihin ja macatuotteisiin...


Maca tuotteet ja hyödyt


"Super superfood" -sanotaan macasta. Lähes jokaisen urheilijan #1 superfood.

Ihmiset jotka käyttää macaa erottuu joukosta ja he ovat seksuaalisesti halukkaampia... Sitä paitsi, lähes kaikki käyttää jo macaa.

Eläinkokeissa on todettu, että mitä enemmän macaa eläimet saavat sitä voimakkaampia ja seksuaalisesti halukkaampia niistä tulee.

Maca superfoodin käyttöä ei ole vaikea aloittaa kun jopa Victoria's Secret supermallit vannoo macan olevan heidän salaisuutensa kauneuteen. Miljoonat naiset ovatkin varastaneet tämän supermallien salaisuuden.

Monet ihmiset jakaa macasta tämän kokemuksen: maca tekee paremman olotilan kuin yksikään multivitamiinipilleri.

Kerran kun on käyttänyt macaa niin ei voi enää olla ilman. En tiedä ketään joka olisi käyttänyt macaa ja lopettanut sen käytön, lähes kaikista macan käyttäjistä tulee lopullisia täysaddikteja. Onneksi kyseessä on hyvä terveellinen addiktio. Once you start using maca you go never back.

Kuten kaikkien ihanien luontaistuotteiden kanssa, hankin macaa halvasta iHerb nettikaupasta.

Gelatinoitu maca jauhe on hyvä maca tuote. Gelatinoidusta macasta on poistettu macan tärkkelys ja kuitu ja täten jäljelle jää vain hyvin konsentroitu maca jauhe. Gelatinoitu maca on hiukan kalliimpaa kuin normaali maca mutta voimakkaampaa, tehokkaampaa ja sopii nimenomaan heille joilla on ruoansulatusongelmia.

Mikäli olet ihminen joka aina haluaa laadukkaimman tuotteen, et pihistele laadussa ja sijoitat aina vain parhaimpaan - harkitse näitä: MacaForce Vanilla Spice tai MacaForce Dark Mint joiden sisältö on erittäin vakuuttava. HealthForcen MacaForce tuotteet ovat mahtavia koska niihin on lisätty Shilajit, joka on hyvin suosittu koska se voi auttaa impotenssiin ja ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Jos haet vain parasta macatuotetta niin älä etsi kauempaa, tässä se on.

*Macaa saa myös Suomesta - esim. Hyvinvoinnin Tavaratalosta tästä - tarjolla on myös yllä puhumani MacaForce tai esim. Cocovin macaa, Puhdistamon premium macaa (joka sopii erityisesti miehille), ja tarjolla on myös maca-kapseleita joita en tosin erityisemmin suosittele.

Jos käytät macajauhetta niin mielestäni sinun täytyy tehdä säännöllisesti smoothieita, muuten et tule syömään macaa... Macan maku ei ole taivaallinen, piilota se pirtelöiden sekaan.

Monet aloittelevat macajauheen käyttäjät yrittävät juoda macaa veden kanssa lähes oksennellen... Näillä maca jääkin homehtumaan kaapin pohjalle eivätkä he addiktoidu macaan ja näe macan hyötyjä... Kerran olen erehtynyt kokeilemaan macaa veden kanssa ja ei ikinä enää! Tosin pieni määrä macaa on itseasiassa erittäin herkullista lämpimän teen seassa, tuo "herättävän" aromin.

Macaa voi laittaa myös jugurtteihin, salaatteihin. Macaa voi myös käyttää lämmitetyissä ruuissa kuten keitoissa tai liharuuissa lisänä, mutta lämmitys voi tuhota ravinteita. Lisää macan käyttötapoja.

Victoria's Secret supermalli Miranda Kerr käyttää
macaa jokaisessa smoothiessaan (Kuvalähde ja miksi Miranda käyttää macaa)
"I personally love Maca and include it in all of my protein shakes!" -Miranda

Vaihtoehto macajauheisiin?

Maca Velvet ekstrakti on loistava tärppi. Kenties yksi hienoimmista tuotteista koskaan kehitetty, sekä naisille että miehille.

Vaikka mitä tuleman pitää saattaakin kuulostaa kauhistuttavalta tietyille naisille... Silti lue tarkasti! Lopussa tulet yllättymään.

Maca Velvet sisältää: Raaka Maca + New Zealand Deer Antler Velvet + Tongkat Ali

Tutustuin aikanaan näiden yrttien hyötyihin ja löysin aika yllättäviä juttuja, jotka kerron nyt alempana.

Maca hyödyt


-maca voi kasvattaa rintoja ja muokata pepun pyöreämmäksi joka on syy miksi macasta on tullut ilmiö naisten keskuudessa
-maca auttaa kehoa tasapainottamaan ja tuottamaan hormoneja, tämä tapahtuu macan alkaloidien kautta jotka stimuloi aivolisäkettä
-lähes kaikkien maca kokemuksiin kuuluu huomattavasti nopeampi lihaskasvu
-nopeampi palautuminen
-macalla on maine luonnollisena vaihtoehtona anabolisille sterodeille(maca ei ole anti-doping listalla)
-maca voi luonnollisesti nostaa testosteronitasoja
-näkyvästi enemmän energiaa ja kestävyyttä
-suuri seksuaalisuuden ja libidon lisääjä, parantaa seksuaalista kiihottumista
-parempi ihonlaatu (ihonhoitoala huomasi tämän ja monet ihonhoitotuotteet sisältää nykyisin macaa)
-macaa käytetään aknesta selviämiseen
-adaptogeeni joka tuo tasapainon - mikäli sinussa on liikaa estrogeenia tai testosteronia, maca tuo tasapainon. stressiä? macan adaptogeeni ominaisuudet korjaa senkin. onko talvella liian kylmä? onko kesällä liian kuuma? maca tasapainottaa tämänkin - et tunne enää kylmyyttä/kuumuutta niin pahasti
-lievitys pms-oireisiin ja kuumiin aaltoihin
-maca voi parantaa ruuansulatusta
-voi parantaa umpieritysjärjestelmän toimintaa
-ravintoprofililtaan oikea supertähti - rikas mm seuraavissa: mineraalit, aminohapot, sinkki, magnesium, rauta, vitamiinit B1, B2, B12, C, E
-maca sisältää juurikasviksi suuren määrän hyviä terveellisiä rasvoja
-10% macan painosta on proteiinia
-ei sivuoireita. jos olet kokenut mahakipua macasta niin kokeile gelatinoitua macaa


Deer Antler Velvet(poronsarviuute) hyödyt


Maailmalla erittäin kohuttu Deer Antler Velvet on yksi nykypäivän myydyimmistä ja halutuimmista lisäravinteista, monet kaupat myy nyt jopa ei-oota viimeaikaisen NFL pelaajien kohun takia. Ja onhan se ymmärrettävää miksi. Miehet hankkii oman etulyöntiasemansa painamalla ostamaan poronsarvituotteita kun ilmenee, että massiivisen lihaksikkaat NFL pelaajat käyttää niitä. Muinainen "game changer" on nykypäivän hypetetyin juttu. Muutamia syitä miksi:

-nauttii suurta statusta nimellä "The Fountain of Youth" (nuoruudenlähde) "Anti-aging miracle"
-Deer Antler Velvet on nauttinut ylijumalan statusta perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä jo noin 2000 vuoden ajan, koko systeemin tärkein asia, ginseng on ainoa joka tulee edes lähelle Deer Antler Velvetin "päällikön" statusta
-Suomessa on pitkät perinteet poronsarvijauheen käytöstä kansanlääkkeenä
-sisältää n. 400 aktiivista ainesosaa sisältäen mm. monia kasvutekijöitä, IGF-1, IGF-2 (insuliininkaltainen kasvutekijä), lipidejä, chondroitin, glukosamiinia, aminohappoja, kasvuhormonia(HGH)
-Deer Antler Velvet on maailman ainoa luonnollinen uudistuva lähde chondroitininiin ja glukosamiiniin
-ominaisuudet kuten anabolisilla sterodeilla, ilman sivuoireita - auttaa dramaattisesti palautumisessa, auttaa kasvattamaan kudoksia, vahvistaa kudoksia, enemmän kuin ikinä voisit saavuttaa pelkällä treenauksella
-lukuisien kasvutekijöiden ohella Deer Antler Velvet on ällistyttävän ravinnerikas sisältäen monia tärkeitä kauneus- ja karisma mineraaleja
-Deer Antler Velvet on macan tavoin adaptogeeni, eli tasapainottava
-voi nostaa testosteronitasoja luonnollisesti
-voi auttaa tuottamaan enemmän kasvuhormonia, jonka takia mm. Hollywood tähdet käyttää Deer Antler Velvettiä pitämään itsensä nuorena (Hollywood starat ottaa tätä isoja annoksia)
-erityisen käytetty urheilupiireissä, mm. NFL, NBA, MLB pelaajien ja golf ammattilaisten toimesta - HGH, IGF-1 boostin vuoksi, nopeampaan loukkaantumisista parantumiseen yms
-Antler Velvet voi auttaa myös laihduttamisessa ja rasvanpoltossa
-perinteisesti suositeltu hedelmättömyyteen naisille sekä miehille
-klassinen sänkykamarin toiminnan eheyttäjä
-Deer Antler Velvetin viitataan herättävän ihmisen syvällä olevan voimakkaan elinvoiman - mystistä eikö?
-kasvuhormonin(HGH ja IGF1) suurempi eritys kiteyttää koko Deer Antler Velvetin - sen avulla saat mitä vain: kauniimmat hiukset, kynnet, ihon, pysyt nuorempana, unelmakroppaisena, palauttaa nuoruudenajan seksuaalisen viriliyden ja lähes mitä vain
-New Zealand Deer Antler Velvettia pidetään kaikkein voimakkaimpana ja puhtaimpana, jos mietit miksi se tulee sieltä
-poroille/peuroille ei tule mitään harmia/kipua keräämisestä, sarvet tippuu ja kasvaa takaisin vuosittain
-Deer Antler Velvet Sales On The Rise, Does It Really Work?
-lukuisat iäkkäät ihmiset reportoivat käyneensä mittauttamassa HGH, IGF-1 tasojaan lääkärissä Deer Antler Velvet käytön jälkeen ja lääkäri on aina ollut ihmeissään - "mahdotonta sinun ikäiseltäsi, olet ottanut kasvuhormonipiikkejä".. ei.. otan vain luonnollista poronsarviuutetta
-ensimmäiset kirjatut tiedot Deer Antler Velvetin maagisista ominaisuuksista löytyy silkkikääröistä vuodelta 168eKr, joten kyseessä ei ole mikään uusi perätön ilmiö, sen tiedettiin toimivan jo silloin ilman modernia tiedettä, joka on entisestään vahvistanut poronsarvituotteiden statusta lisäravinteiden maailmassa


Tongkat Ali hyödyt


Maineeltaan ja toiselta nimeltään "Asian viagra". muita nimiä "Long Jack", pasak bumi, Eurycoma longifolia.

-voi nostaa testosteronitasoja luonnollisesti jonka takia tongkat ali onkin ammattiurheilijoiden kovassa käytössä - yksi tunnetuimmista "testoyrteistä"
-kuten "Asian viagra" nimestä voi päätellä: tongkat ali on supertähti seksuaalisuuden & libidon lisääjänä, suositellaan sekä miehille että naisille
-tongkat ali toimii vaikuttavana aineena painonpudotukseen varsinkin naisilla - testosteronin lisääntymisen vuoksi
-tärkeä yrtti vaihdevuosilla oleville naisille jotka altistuu osteoporoosin uhkalle, tongkat alin lisäämän testosteronin myötä saavutat vahvemmat luut
-voi kasvattaa puhdasta lihasmassaa
-voi vähentää kehon ylimääräistä rasvaa
-voi parantaa mielialaa, hyvinvointia, aivotoimintaa
-voi parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymistä
-tongkat ali voi parantaa erityisesti naisen erogeenisten alueiden herkkyyttä
-tongkat alista sanotaan, että se nostaa naisen seksuaalista kiihkoa.. katsooko naisystäväsi vain TV:tä iltaisin? aika muuttaa iltatoimet ;)


Cool stuff huh?

--lähteet ja referenssit virallisista tutkimustuloksista
**Adaptogeeneistä tulee pitää välillä tauko, esim. 3vko käyttöä ja 1vko pois käytöstä - näin myös näet käytön tehon paremmin jatkossa. Sanotaan, että naisten tulisi käyttää tongkat alia pienempiä määriä kuin miesten, ilmeisesti juurikin liiasta testosteronista johtuen.

Aikamoinen kombinaatio, kukahan keksi yhdistää nämä 3? Näiden yhteis synergia on valtavan hyvä. Ja yksikään näistä aineista ei ole luokiteltu lääkkeeksi Suomessa. Macaa, tongkat alia ja new zealand deer antler velvettia saa tilata ulkomailta niin paljon kuin haluaa. Vahva Deer Antler Velvet Extract(hintava) voi olla vaihtoehto joillekkin.

Älä tilaa halpoja Deer Antler Velvet tuotteita joiden purkeissa komeilee "IGF-1", nämä ovat ROSKAA ja saattaa kosahtaa tullissakin. Puhdas Deer Antler Velvet on täysin laillinen juttu, kasvuhormonit ei.

Jos naisena säikähdit ja mietit, että ehkä Maca Velvet on parempi jättää miehille - ethän halua olla kuin INCREDIBLE HULK (se suuri vihreä mies)... Niin ei hätää (miehille se niin toimiikin), et naisena tule kehittymään massiiviseksi tällä maca tuotteella.


Itseasiassa tämä tuo juuri sen hormonitasapainon joka on paljon kaivattu tässä nykyisessä estrogeenimaailmassa, naiset tarvitsee myös testosteronia. Testosteroni itseasiassa määrittelee myös naisen seksuaalisen halukkuuden, samalla tavalla kuin miehillä. Naiset tarvitsee testosteronia myös mm. lihasten ja vahvojen luiden ylläpitämiseen sekä ylimääräisen rasvan polttoon.

Tarvitset estrogeenin ja testosteronin tasapainon. Liika estrogeeni tekee lihavaksi ja mm. PMS oireita. Nykymaailmassa on lähes mahdotonta olla liian "testosteronipitoinen", edes miehenä... Kyllä estrogeeni dominoi tällä hetkellä, ja dominoikin tuhoisin ottein.

PMS-oireet on modernin estrogeeni-muovimaailman sivutuote, PMS-oireita ei ollutkaan olemassa aiemmin. Naiset oli ennen aikaan hoikkia ja naisellisen kauniita, miehet olivat rautaa - miehisiä ja testosteronipitoisia.

Anti-estrogeeninen dieetti - tai paremmin sanottuna hormonitasapaino ja sen hyödyt


"Turkulaisen tutkimuksen mukaan mieshormoni testosteronin määrä veressä on vähentynyt suomalaismiehillä sukupolvesta toiseen. Yleensä testosteroni laskee iän mukana. Kuitenkin esimerkiksi 70-luvulla syntyneillä miehillä oli kolmikymppisinä testosteronia yhtä vähän kuin 20-luvulla syntyneillä seitsemänkymppisinä." -Lähde

En yhtään ihmettele enää miksi 1930-syntynyt Sean Connery on miehekkäämpi kuin yksikään nykynäyttelijä... Mutta onneksi tämä voidaan korjata....

Amazon Therapeutics, Maca Magic, Maca Velvet

Vaihtoehtona myös Maca Magic for Woman jos Maca Velvet "testo" tuote ei kiinnosta alkuunkaan. For woman versio sis. Maca, Damiana, Clavo Huesca. Yrtit Damiana ja Clavo Huesca ovat aphrodisiakkeja sekä stimulantteja molemmat.

Vanha legenda kertoo Damiana yrttiä käyttävien tulevan vastakkaiselle sukupuolelle viehättävämmäksi. En tiedä onko tässä mitään perää, mutta hauska pointti :)

PS. rintojen ja pepun kasvattamiseen halunnet myös käyttää maca-jauhetta, kolmen ainesosan ekstraktista et saa macaa riittävästi, ellet käytä sitä paljon.

PPS. mikäli haluat kumppanisi(olipa hän mies tai nainen) käyttäytyvän seksuaalisesti aggressiivisemmin kohtaasi... Syötä hänelle Maca Velvettia. Nyky estrogeenimiehet harvemmin ottaa naisiaan rajusti, onneksi löytyy tapoja herättää se kaivattu kovakourainen luolamies - joka ei epäröi ;)

Mikäli haluat ylöspäin elämässä, niin muista katsoa myös Työkalut Menestykseen & Hyvinvointiin, josta löydät uusimmat suositukset aivojen ja elämän päivittämiseen. On jo vuosi 2014 ja näitä resursseja ei kannata jättää käyttämättä. Kun muilla elämänlaatu vain huonenee vanhetessaan, niin sinulla taas elämä vain paranee. Enemmän seksiä, enemmän rahaa, unelmakeho, nuorempi minä, parempi aivotoiminta jolloin osaat tehdä oikeita päätöksiä elämässäsi. Kirjaimellisesti sinulle tapahtuu kuin siinä elokuvassa, jossa päähenkilö sai koko aivokapasiteettinsa käyttöön - lue lisää täältä.

lauantai 16. helmikuuta 2013

Viherjauhe on kovimpien huippu-urheilijoiden proteiinisekoituksien salainen ase

Alan parhaimpien huippu-urheilijoiden ruokailutapoja kannattaa seurata.

Mitä tälläiset oman urheilulajinsa "ylijumalana" pidetyt ottaa sekoituksissaan jota muut ei?

Otetaan esimerkki UFC mestarista...

UFC-mestari George St-Pierren treenaus


The Diet of UFC Champion Georges St-Pierre: How He Transformed Himself

Parhaimman UFC-taistelijankin salainen ase on laadukas viherjauhe proteiinisekoituksien seassa.

Ruokavaliolla on eittämättä suuri osa siihen miten hänkin on saanut lajissaan "ylijumalan" statuksen ja muutenkin todella lihaksikkaan ja ripatun kehon.

Viherjauhe on olennainen ainesosa urheilijan proteiini sheikeissä ja palautusjuomissa, oletko itse harkinnutkaan sitä? Jos et niin jäät paljosta paitsi...

Konsentroidut viherjauheet on lähes taikapilleri ihmisille jotka eivät jaksa syödä päivittäin vihanneksia sitä suositeltua minimiä "puoli kiloa päivässä".


Viherjauhe suosituksia - TOP 5 viherjauheet?


Korvaa näillä valtamedian "erittäin loistavat" ateriankorvikkeet.... PS. nämä tulevat myös halvemmaksi kuin kemikaali ateriankorvikkeet, ja kuukauden päästä juokset hoikemmalla kropalla innoissaan ulos kauppoihin säästetyillä rahoillasi! Voit kenties heittää läskivaatteesi nurkkaan ja shopata ystävien kanssa seksikkäät pienemmän koon vaatteet joissa tulet huomatuksi. Ihmisten pään kääntyminen on aina kiva fiilis...

"Tällä ihanalla ateriankorvikkeella laihdut ihannepainoosi muutamassa viikossa" -suuren ulkomaisen markkinointi syndikaatin mainokset kertovat...

Eikös tuo kuulosta hyvältä? Ei. Muokataanpa se todellisuuteen: tällä aspartaami-msg-fruktoosisiirappi-soija-adhd-väriaine cocktaililla varmasti saat alkuun pienen painonpudotuksen paastoefektin takia, lisäaineet addiktoi sinut tuotteeseemme, kemikaalit poraa aivoihisi reikiä ja voi tehdä MS taudin, älykkyysosamääräsi alenee ja lopulta lihot ja sairastut. Markkinoijat laittaa sinulle ensimmäistä ja saat jälkimmäistä, herää tästä markkinointiusvasta.

Nuo kemikaali ateriankorvikkeet ovat nerokkaasti luotuja bisnesnäkökulmasta. Markkinoidaan laihduttavana ja alkuun ne laihduttaakin hiukan.. Sitten kun menet takaisin normaaliin ruokavalioosi niin lihot jälleen. Täten olet kiinni tuotteessa loppuelämäsi. Kerrassaan nerokasta osakkeen omistajien kannalta, näin ne tuotteet tarkoituksella luodaan. Hyvä omistajalle, tuhoava käyttäjälle. Addiktoi asiakas ja sinulla on asiakas loppuiäksi.

Suosi siis oikeaa halpaa luomu ruokaa eikä suinkaan hyvin markkinoitua kallista kemiaa.

Omat TOP 5 viherjauheet listani näyttäisi tältä:

1. Emerald Balance
2. Midori Greens
3. Amazing Grass (paras ateriankorvikkeeksi)
4. GenEssentials
5. X-Balance (Emerald Balancen suklaaversio "Kids love this")

Kunniamaininnan ansaitsee myös Sun Warrior Ormus Supergreens -tämä on erittäin makea, monille jopa ihan liian makea viherjauhe. Erittäin ravitseva viherjauhe joka käy makeanhimoisille. Minttumainen maku, makeutettu stevialla.

Ylläolevassa kuvassa näkyvä Vega Naturals Complete Whole Food Health Optimizer on myös maanmainio viherjauhe / ateriankorvike joka tarjoaa lähes kaiken mitä tarvitsee: paljon proteiinia, vihreitä, marjoja, superfoodia, probiootteja jne. Terveellinen ateriankorvike vaihtoehto. Yksi annos tätä antaa lähes kaikki tarvittavat mineraalit/vitamiinit, omega kolmoset ja huimat 26 grammaa proteiinia per annos. Hyvänmakuinen ja hyväntuoksuinen. (huom. tuote on muuttunut sitten tämän arvostelun)

Mullistava Emerald Balance on aina ollut loistava viherjauhe ja sitä tulen aina suosittelemaan ja tilaamaan lisää.

Mutta nyt suosittelen hankkimaan seuraavan...

Nimittäin älyttömän super-tarjouksen vuoksi.

Erittäin hehkutettu Midori Greens viherjauhe joka on ainoita viherjauheita phytoplanktonilla, maailman suurimpien eläimien, valaiden, ruualla.

Midori Greens viherjauhe on siis nyt supertarjouksessa. Tämän voi saada nyt toistaiseksi naurettavan halvalla, sama hinta menee kahviin ja viineriin vieraillessasi ystäväsi kanssa läheisessä kahvikuppilassa.

Tuotetta myydään nyt halvalla koska yhden erän expiration day on ensi kuussa, Maaliskuu 2013. Käytännössähän viherjauheet ei niin vain vanhaksi mene mutta tälläisissä myyntituotteissa on oltava expiration day siitä huolimatta.


Tuotetta voi hyvin käyttää pitkälle parasta ennen päivän päättymisestäkin.

Midori Greens on erittäin tiiviisti konsentroitu viherjauhe, pienikin määrä tätä riittää pitkäksi aikaa. Sisältää mm. Ashitaba, Japanese Matcha Green Tea, Wasabi, Whole Leaf Grasses, Herbs & Vegetables, Chlorella, Marine Phytoplankton & Beet Juice Powder ... Ja paljon muutakin.

Midori Greens viherjauheen ainoa negatiivinen pointti on, että se ei maistu mitenkään hyvältä. Jos rakastat Japanilaisia makuja niin Midori Greens on erityisesti sinulle.

Tuotteen Japanilaiset ainesosat ovat tuotettu kaukana Fukushimasta jos siitä olet huolissaan, Japanin ulkopuolella jopa, joka on aina hyvä tietää.

Midori Greensissä ei ole makeutusainetta viemässä tilaa supervihreiltä, joka on mielestäni hyvä asia. Tästä saa kunnon annokset vahvaa konsentroitua superfoodia. Makeutusta ei edes tarvitse tajuttoman hyvänmakuisen heraproteiini konsentraatin kanssa.


LYHYTAIKAINEN Midori Greens tarjous ja varastot voivat loppua minä hetkenä hyvänsä, joten hankkiaksesi tämän huipputuotteen kerrankin niinkin halvalla kuin kahden kahvikupin ja viinerin hinnalla... (normaali hinta $41.97), kyllä, nyt kannattaa toimia. Hetken aikaa jopa halvempi kuin Emerald Balance.

Päivät alkaa huomattavasti paremmin kun heti saa vihreitä systeemiinsä proteiinin kera. Kuten ihmiset sanookin: viherjauheet käytössä aivojen sumupilvi väistyy ja aurinko alkaa paistamaan :)

Viherjauhe on helppo tapa saada ne päivittäiset kauneus- ja "karisma" mineraalit jotka sitten näkyy ulkoisessa ihossa. Kauneus lähtee sisältä ja ravitsemuksesta ennenkaikkea. Kaunis iho saadaan ravitsemalla se sisältä käsin, ei meikeillä. Ihmiset ovat jo alkaneet ymmärtämään, että terveys seksikästä. Se on biologiaa! Ihmiset jotka ovat terveitä vetää kumppaneita puoleensa kuin magneetti, terveys on sitä karismaa ja kaunetta parhaimmillaan, siitä se kumpuaa.

Itse toki suosin mieluiten oikeita raikkaita luomu vihanneksia. Mutta onko ne päivittäisessä käytössä ja tuleeko aina syötyä se suositeltu määrä joka päivä? Kiireisessä elämässä harvakseltaan... Sittemmin viherjauheen avulla se tapahtuu kuin sormia napsauttaen.

perjantai 1. helmikuuta 2013

D-vitamiini saantisuositus 2013 - Aamutohtori Jukka Pekka Kouri D-vitamiini suositus

Oletko kuullut pysäyttävän väitteen D-vitamiinista? Katso asialliset D-vitamiini suositukset aamutohtori Jukka Pekka Kouri jakaa hyvää informaatiota D:stä.

D-vitamiinista kannattaa lukea viimeisimät uutiset Suomen mediassa:
PYSÄYTTÄVÄ VÄITE D-vitamiinista - yllättävä riskiryhmä
D-vitamiinin puutos usean sairauden taustalla

Suosittelen kaikkia katsomaan alla olevan videon, erittäin asiallinen d-vitamiini saantisuositus ja hyvää infoa d-vitamiinin yllättävistä hyödyistä.

Aamutohtorin aiheena d-vitamiini. Fysiatrian erikoislääkäri Jukka Pekka Kouri vastaa katsojien kysymyksiin ja antaa uudet d-vitamiini saantisuositus infot vuodella 2013. Kesto 12 minuuttia.




D-vitamiini saantisuositus


Tämän hetken "viralliset" D-vitamiinivalmisteiden käyttösuositukset:
-Alle 2-vuotiaat: 10 mikrogrammaa päivässä ympäri vuoden
-2-18-vuotiaat: 7,5 mikrogrammaa päivässä ympäri vuoden
-Raskaana olevat ja imettävät naiset: 10 mikrogrammaa päivässä ympäri vuoden
-Yli 60-vuotiaat: 20 mikrogrammaa päivässä ympäri vuoden
(Lähde: THL)

Onko tässä riittävä D-vitamiini saantisuositus? Tuskin muiden kuin menneisyydessä elävien THL virastojen mielestä(jotka todennäköisesti itse samalla napsii huomattavasti suurempia annoksia, jota he ei toki koskaan myöntäisi).

1920-luvulla lääkäri Arvo Ylppö suositteli d-vitamiinia nykyisiä saantisuosituksia suuremmin ja nyt ollaankin palaamassa hänen alkuperäisiin suosituksiin.

Arvo Ylppö D-vitamiini suositukset olivat 100 mikrogrammaa(4000 IU) D-vitamiinilisänä lapsille. Tämä johti siihen, että riisitautitapaukset vähentyivät ja tämän jälkeen D annos puolitettiin jonka todettiin ehkäisevän sitä yhtä hyvin kuin alkuperäisen annoksen, joten suositusta laskettiin ja jatkuvasti vain laskettiin yhä enemmän(virheellisesti) jonka jälkeen D-vitamiinin "virallista" suositusta on pienennetty nykyiseen 7.5 mikrogrammaan.

Lääkäri Kouri ei suosittele ylittämään päivittäin yli 250 mikrogramman D-vitamiini annostusta, joka olisi siis 10,000 IU, mutta sinne saakka se on hyvin turvallista.

Jukka Pekka Kourilla olikin huoli lapsista ja koululaisista jotka poikkeuksetta eivät nauti d-vitamiinituotteita. Onko lapsesi kenties lukiossa? Heille Kouri suositteli, että vanhempien olisi syytä hankkia lapsilleen d-vitamiinipurkit ja se vähentäisi koulussa nukahtelua, sairastumisia ja täten parantaisi koulumenestystä.

Uusin tieto D-vitamiinin myrkyllisyydestä - Suomalaiset D-vitamiini suositukset unohtaa tämän tai ei tiedä tästä


Lähes kukaan Suomalainen lääkäri joka on mediassa puhunut D-vitamiinista ei ole vielä valaistunut uusimmasta tiedosta jossa ilmenee, että D-vitamiini suurina annoksi voi olla myrkyllistä vain kun on K2-vitamiinin puute. Tästä puhuu nyt kaikki lääkärit ympäri maailmaa ja toivottavasti Suomalainenkin media huomaa asian ennen pitkää.

Pelkkä D ilman riittävää K2-vitamiinin saantia voi tuoda yllättävän pahoja terveysongelmia. Kenties seuraavat Suomalaiset D-vitamiini suositukset antava lääkäri kertoo K2-vitamiinin tärkeydestä D:n kanssa. K2-vitamiinia viitataan yleisesti "modernista ruokavaliostamme puuttuvaksi vitamiiniksi".

Monet ulkomaiset asiasta valaistuneet lääkärit sanookin nyt seuraavaa:
"If you’re taking oral vitamin D, you also need to make sure you’re taking vitamin K2 as well, as K2 deficiency is actually what produces the symptoms of vitamin D toxicity, which includes inappropriate calcification that can lead to hardening of your arteries."

Itseasiassa D-vitamiini voi siis olla jopa haitallinen lisäravinteena jos et saa tarpeeksi K2-vitamiinia, ja mitä enemmän syöt D-vitamiinia sitä suuremmaksi K2 tarpeesi muuttuu. K2 antaa synergian ja pistää D-vitamiinin toimimaan "oikealla tavalla" ja vältyt mm. verisuonien kalkkeutumiselta. Hiljainen K2-vitamiinin puutos onkin alan experttien mukaan nyt #1 tappaja miehissä sekä naisissa. Tietääksesi asiasta enemmän näe seuraava K2-vitamiini artikkeli.

Itse alensin D-vitamiini annostustani kunnes sain K2-vitamiini lisäravinteen, suosittelen tekemään samaa jos itse otat suuria annoksia D-vitamiinia purkista.

Ala vähintäänkin tietoisesti syömään enemmän K2-rikkaita ruokia, kuten juustoa, aitoa voita, kananmunia ja lihaa - tosin K2:sta löytyy lähinnä vain ruoholla syötetystä vapaalla laidunmaalla tulevasta lähteestä ja monet markettilihat, kananmunat ja voi ei ole tälläisestä lähteestä ikävä kyllä - poikkeuksena monet juustot jotka sisältää bakteerin joka tekee K2-vitamiinia, oli se ruoholla syötetystä lähteestä tai ei. K2-vitamiini expertit pitävät lisäravinetta välttämättömänä, koska sitä on heidän mukaan lähes mahdotonta saada tarpeeksi edes parhaasta mahdollisesta lähteestä. Ja vaikka K2-vitamiinia löytyykin maitotuotteista niin kaupan prosessoiduista maidoista sitä ei kuitenkaan löydy ollenkaan. Aidossa raaka maidossakin on vain mikroskooppisia määriä K2:sta, joten maito ei ole K2 lähde.

Tässä loistava D-vitamiinituote joka sisältää myös K2-vitamiinin. Yksi markkinoiden paras D3/K2 tuote ja aiemman suositukseni myötä se on mennyt viimeaikoina liian hyvin menekiksi ja myy ei-oota lähes kokoajan.. Jos tuotetta on nyt saatavilla niin kannattaa pistää tilaukseen eikä odotella sillä pian se on taas out-of-stock. Kun teen suosituksen on normaalia, että iHerbin varastot tyhjenevät pian.

Vaihtoehtoisesti hanki multivitamiini lisäravinne joka sisältää D3, K2-vitamiini, probiootteja ja orgaanista whole foodia jos toista. En sanoisi että maailman laadukkain multivitamiinituote mutta voisi olla lähellä sitä. Jokatapauksessa hintaansa nähden, ja koska sisältää K2 ja probiootteja, niin aivan loistava tuote normaalille käyttäjälle. Valovuosia Suomen apteekkien multivitamiineja edellä - katso sisältö, jopa lääkinnällisiä sieniä kuten reishiä seassa. Tuote on lapsille suunnattu mutta mielestäni sopii aikuisillekkin.


Mutta mitä D-vitamiinin saantiin tulee niin paras lähdehän olisi se oikea aurinko ja auringonotto. Mutta näillä leveyspiireillä se ei ole mahdollista, ainakaan nyt. Kesällä ei sitten tarvitse käyttää d-vitamiinituotteita - jos siis pystyt ottamaan usein aurinkoa(vähissä vaatteissa ja ilman aurinkorasvaa) 12-14 aikaan päivällä. Noin klo 15 jälkeen auringonsäteistä ei saa enää niin hyvin D3-vitamiinia. Paras aika on juurikin keskipäivällä 12-14 aikoihin.

Auringonotto ja aurinkorasva paradoksi - Tätä aurinkorasva firmat ei halua sinun tietävän


Tiesitkö tästä? Aurinkorasvan käyttö ESTÄÄ D3-vitamiinin muodostumisen, eli ottaessa aurinkoa aurinkorasvan kanssa saat vain auringon negatiiviset haitat(syöpää aiheuttavat säteet) ja jäät paitsi auringon positiivisista hyödyistä kuten D3-vitamiinista(jonka väitetään estävän syöpää).

Eli aurinkorasvat roskikseen, tätä ei voi liikaa stressata kun näkee kuinka monet ihmiset käyttää aurinkorasvaa tietämättä yhtään mitä se aiheuttaa.

Aurinkorasvan käyttäjät luulevat virheellisesti että he tekevät terveydelleen hyvää, mutta he eivät voisi olla enempää väärässä. Aurinkorasvan kera auringonotto saattaa olla yksi nykyajan tappavimmista jutuista joita on, makaat auringossa ja saat pelkästään auringon syöpää aiheuttavat säteet itseesi. Jos sinun täytyy käyttää aurinkorasvaa, kenties palat ylihelposti... Tutustu astaksantiiniin on paras neuvoni ja myös monien experttien suositus.

Kannattaa tietenkin vältellä ihon palamista jos palat helposti ilman aurinkorasvaa. Riittävästi d-vitamiinia saa jo reilun 20 minuutin auringonotosta. Reilu puoli tuntia on hyvä maksimi lähes kaikille, ei siis kannata makoilla tuntikausia auringossa aurinkorasvatta eikä varsinkaan aurinkorasvalla!

Onko D-vitamiini taikapilleri terveyteen?


D-vitamiini ei todellakaan ole taikapilleri terveyteen. Mikään lisäravinne ei yksinään ole taikapilleri terveyteen.

Mikään lisäravinne ei ole hyödyllinen jos jatkat epäterveellistä elämää ja syöt säännöllisesti soijaa, arominvahvenne natriumglutamaatti msg:tä, prosessoituja ruokia, margariinia, fruktoosisiirapilla tai keinotekoisesti makeutettuja limppareita, vehnää, sokeria yms. Tottakai voit syödä mitä tahansa aina silloin tällöin, mutta asia on toinen jos se on tapa. Juotpa 2 kertaa viikossa Pepsi Max tölkin niin se on jo tapa joka tekee sinulle suurta haittaa. Huom. sokerilimu tekisi vähemmän haittaa kuin keinotekoisesti makeutettu, sokerilimu on parempi myös laihduttajille kuin zero calories limu. Paradoksaalista mutta totta. Lihot enemmän zero calories limulla kuin kalorilimulla, tästä tulee artikkeli myöhemmin.

Suurimman hyödyn näet syömällä puhtaammin ja korjaamalla koko ruokavaliosi(kaikelle löytyy yhtä hyvänmakuinen tervellinen korvaaja, mistään ei tarvitse luopua). Sitä ennen et voi odottaa näkeväsi lähes mitään hyötyä mistään lisäravinteesta. D-vitamiinista ehkä jotain pientä näkymätöntä hyötyä tottakai saatat nähdä mutta et mitään huomattavaa eroa.

D-vitamiinista ei muutenkaan näe mitään huomattavaa konkreettista "näkyvää" hyötyä esim. energioiden suhteen. Saat lähinnä näkymätöntä hyötyä joka tapahtuu pinnan alla ja et kenties sairastu lähes mitenkään ja ennaltaehkäiset monia sairauksia.

Mutta jos syöt puhtaasti ja elät terveellistä elämäntyyliä niin silloin näet lisäravinteiden hyödyt ihan eritasolla kuin mitä ihminen jonka keho on "tukossa". Ihmiset jotka hehkuttavat lisäravinteiden toimivuudesta ovat juuri tuon ensimmäisen vaihtoehdon kaltaisia, ja he jotka ei näe mitään tuloksia lisäravinteista ovat juuri noita prosessoitujen ruokien suurkuluttajia.

Loppupeleissä lisäravinteet ovat vain tuki, suosin aina ensin luonnollista ruokaa - joka myös toimii paremmin. Tietyt lisäravinteet tähän päälle on tietenkin hyvä tuki, mutta ei pääasia!

Halutessasi lukea lisää D-vitamiinin hyödyistä ja nähdä muidenkin D-vitamiini suositukset sekä laadukkaimpia D-vitamiinituotesuosituksia niin näe seuraava D-vitamiini artikkeli.


Ystävänpäivä lähenee... Romanttinen lahjaidea


iHerb ei välttämättä ole paras paikka ostaa ystävänpäivälahjoja, mutta tässä muutamia ideoita.

Chocolove suklaalevyt ovat mainio ystävänpäivälahja koska herkullisen suklaan lisäksi nämä suklaalevyt sisältää ainutlaatuisen rakkausrunon kirjoitettuna suklaapaperin sisäpuolelle.

Klikkaa Chocolove suklaalevy kategoriaan.


Kuvassa näkyvät Nubian Heritage palasaippuat ovat myös loistavia, ellei lahjaideaksi niin ainakin päivittäiseksi käyttötuotteeksi. Voit halutessasi puolittaa yhden saippuapalan ja laittaa toisen käsienpesu tarkoitukseen ja toisen suihkusaippuaksi.

Varsinkin African Black Soap on loistava saippua jota monet hehkuttaa aknen parantajana. Päivittäisessä käytössä olen itse huomannut dramaattisen eron ihonlaadussa. Afrikkalainen musta saippua sisältää iholle juuri tarvittavat tärkeät ravinneaineet jotka parantaa, tuo ihon takaisin sen luonnolliseen tilaan ja pitää ihon kunnossa. Finnejä ei ainakaan tarvitse enää pelätä, tuo saippua käytössä finnejä ei vain tule(riippuen toki yleisestä ruokavaliosta).

Mutta kuten varmaan jo huomasit, kyseinen saippua on toimivuutensa vuoksi liian suosittu joten se on käytännössä kokoajan out-of-stock. Jos se on nyt saatavilla niin tilaa välittömästi, huomenna tai parin tunnin päästä se tuskin on enää saatavilla.