maanantai 13. tammikuuta 2014

Aseta evolutionaarista painetta itsellesi - Kuinka vihdoin onnistua tavotteissasi ja MENESTYÄ

Olipa kerran ihminen jolle epäonnistumisen tunne oli tuttu. Ei vaan jaksa, väsyttää... Ei ole aikaa, on työ, on lapset ja kaupassa käynti, harrastukset ja ystävät...

Se olo, kun tuntee olonsa hikoilevaksi siaksi, jonka peilikuva ällöttää. Ylipainoa on monta kymmentä kiloa, elämänilo on alhainen. Ei tunne itseään halutuksi miesten tai naisten silmissä. Kadulla kävellessä kuulen kun hoikan vanhemman lapset kysyy miks toi on niin iso ja osoittaa minua.

Se olo, kun en vain pysty kiertämään kaupan karkkiosastoa saati vastustaa paistopisteen tuoreiden paistosten tuoksuja. Vaikka lupasin aloittaa terveemmän elämän ja päästä kohti unelmakroppaani, kesäkuntoon oli haaveissa päästä, olihan minulla aikaa se 6 kuukautta... Mutta sorruin jo heti vaikka vasta 1 viikko vuodesta on kulunut, en jaksa tätä. Salillakin olen käynyt pari kertaa ja se ei taida olla minulle, sillä kehoni on niin sairaan kipeä sen johdosta. Kuka hullu rääkkäisi itseään tuolla tavalla?

Niin... Nämä tuntemukset ovat tuttuja itse kullekin. Tämän takia saleilla on aina tunkua vuoden alusta, mutta vain parin viikon ajan, jolloin ihmisten mielenvoima loppuu. Tässä tilanteessa on jokainen meistä ollut.

Miten tästä tilanteesta voi lähteä etsimään sitä oikeaa tietä, onnistumisen ja menestyksen tietä? Joka samalla pätee onnistumiseen ja menestykseen kaikilla elämän osa-alueilla?

Tästä artikkelista opit mm.

  •  Kuinka asettamalla itsellesi evolutionaarista painetta on paras tapa menestyä
  •  Sinun aivosi ei halua sinun menestyvän - "Aivosi haluaa vain naida..."
  •  Kukkarosi on voimakkain ase matkalla menestykseen - Käytätkö vielä tätä yleistä lisäravinnetta? - "Järkyttävää!"
  •  Parhaat ylöspäin elämässä lisäravinteet ja paikat mistä hankkia niitä
  •  "Resursseja" joista tietäminen voi muuntaa koko elämäsi ja varsinkin terveytesi
++Huikeita juttuja joiden avulla 2014 vuodesta tulee (toistaiseksi) paras vuosi ikinä!